Huisnumerologie

Elk cijfer, ieder getal heeft een specifieke trilling of vibratie. Door het huisnummer heeft ieder huis een bepaalde energie, die bepalend is voor de gebeurtenissen in ons leven gedurende de tijd dat we in het betreffende huis wonen. Het huisnummer is dus ook belangrijk voor onze karmische processen.


Elke Chinees die de wijsheid van de Feng-Shui in zijn leven integreert, houdt rekening met het huisnummer van zijn woning. Het kan dus geen kwaad om deze filosofie wat nader te bekijken.

Hieronder kun je voor het numerologisch getal voor jouw huisnummer lezen. Het numerologisch getal bepaal je door alle cijfers bij elkaar op te tellen, tot je een getal hebt onder de 10. Toevoegingen worden niet meegeteld.


Al staat de 1 vaak voor overwinning en goede punten en/of scoren, koppelt men in de Feng-Shui vaak heel andere eigenschappen aan vast. Een huis met het huisnummer 1 maakt de inwoners vaak individualistisch en in het ergste geval egoistisch.
> > > Lees verder > > >


De 2 is een gevoelsgetal, ook wel het 'zwaantje' genoemd. Wie kent er niet het uiterst romantische beeld van 2 zwanen die met gebogen hals in de vorm van een hart tegenover elkaar zitten.
> > > Lees verder > > >


De 3-eenheid van lichaam, ziel en geest neemt hier een belangrijke plaats in het leven van de bewoners. Een warme, beschermende vibratie gaat van dit huis uit. Contacten verlopen er vlot en eventuele tegengestelde karakters vinden er toch harmonie.
> > > Lees verder > > >


Het cijfer 4 wordt in de numerologie vaak de negatieve zon genoemd. Toch verschaft de 4 aan de bewoners in grote mate zekerheid en stabiliteit. Hier zoekt men bescherming. De nuchtere, aardse ingesteldheid is er zeer belangrijk.
> > > Lees verder > > >


Druk, druk, druk... Dat is de beste manier om het leven in een woonst met huisnummer 5 te beschrijven. Voor de rest moet men er zeker niet komen. Iedereen is er altijd druk in de weer en de communicatie staat er op de eerste plaats.
> > > Lees verder > > >


Hier is de sfeer prettig, aangenaam en vredig. Een uitermate geschikte woning en er in gezinsverband te leven. Er is toegeeflijkheid en genegenheid waarin men streeft naar het mooie, het goede, het volmaakte.
> > > Lees verder > > >


Dit is een zeer bijzonder getal, het staat zowel voor "Dwazen" als voor wijzen. Dit huisnummer is uitermate geschikt voor eenlingen. Ze voelen zich vaak niet begrepen en houden er een heel eigen mening op na.
> > > Lees verder > > >


Als je in een huis met nummer 8 woont, ben je volgens de Feng-Shui uiterst bevoorrecht. Hier vergaren de bewoners overvloed en rijkdom. Financieel vergaat het hen zeer goed en ook maatschappelijk zijn ze geslaagd.
> > > Lees verder > > >


Hier pluk je de vruchten van je harde werk. Resultaten worden bereikt na elke grote inspanning. De energie die verbonden is aan de 9 zal je aansporen om actief en dynamisch te werk te gaan. Mits volharding zal je op latere leeftijd genieten van wat je hebt opgebouwd.
> > > Lees verder > > >